Thuis

Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd

Bedrijfsprofiel

Werd Elektrisch Co. van Zhejianghuagong, Ltd opgericht in 2003, wordt het gevestigd dichtbij de Elektrische Hoofd“ Liushi Stad van „China, Yueqing-Stad naast de Weg van 104 Staat, geschikt vervoer.
Het bedrijf stelt momenteel 100 mensen tewerk, specialiseert zich in het produceren van Vloercontactdoos op hoog niveau en Tafelbladcontactdoos. Wij hangen altijd aan „prima kwaliteitsmerk van voortreffelijkheid“ tot stand brengen voor het introduceren van geavanceerd productie en het testen materiaal; nadruk op de implementatie de filosofie van van het „nul tekort“ beheer; de strikte implementatie van het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem, producten ging de 3C-certificatie en Ce-certificatie over.
Het bedrijf heeft meer dan 10 professionele en technische personeel. Volgens „meester verbetert de kerntechnologie, de ontwikkeling van kernproducten, het kernconcurrentievermogen,“ de wetenschap en technologische ontwikkelingideeën, en ontwikkelt constant het noodzakelijke marktbureau, huisreeks van elektroproducten. 2011 door Zhejiang Wetenschap en Technologieagentschap dat als „high-tech onderneming wordt geïdentificeerd“, heeft meer dan 10 nationale octrooien. Verstrek hoogst betrouwbare producten en de diensten is ons doel.
De bedrijven die het „kwaliteit, innovatie, vooruitgang, samenwerkings“ concept aanhangen, met geavanceerde technologie, betrouwbare kwaliteit, de uitstekende dienst, door 10 jaar van ononderbroken ontwikkeling op moderne bureaugebouwen, tentoonstellingszalen, luchthavens, stations, banken, scholen, de ziekenhuizen, heeft telecommunicaties en andere gebieden bijna de tienduizendtal klassieke werken gemaakt, producten die naar het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Europa en andere landen worden uitgevoerd. Het is bekende fabrikanten aangewezen OEM geworden, ODM fabrikanten ondersteunend samenwerking.
Technologische voortreffelijkheid, om de schoonheid van het leven te creëren. Elektroarbeiders bereid samen met u werken om een betere toekomst tot stand te brengen!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgericht in 2003, met 70-100 werknemers. Onze hoofdzaken zijn gemalen contactdoos en Desktopafzet. De producten verkochten door mondiaal marketing net, niet alleen om de binnenlandse marktvraag te ontmoeten, maar ook voerden naar meer dan 30 landen uit.
Het bedrijf is bezig geweest met R&D en de productie van Vloercontactdoos en Lijstcontactdoos 15 jaar. Door de inspanningen van het team, is de technologie zeer rijp. Momenteel, heeft ons bedrijf het onderzoek en de ontwikkeling van honderden modellen voltooid en in productie en verkoop voltooid.

  • 2003 de bedrijfopstelling en de begonnen productie
  • 2010 de bedrijf overgegaane ISO-systeem certificatiecontrole.
  • 2011 werd het bedrijf gegeven de eretitel van de“ Groei Georiënteerde Technologiebedrijven " in de stad
  • 2014 werd het bedrijf gegeven de eretitel van „de Normalisatie Nationale Onderneming Op drie niveaus van de Veiligheidsproductie“ in de stad
  • 2014 werd het bedrijf toegekend de eretitel van „R&D-Centrum van Gemeentelijke Ondernemingen“ in de stad
  • 2015 werd het bedrijf gegeven de eretitel van „de Ondernemingen van de Octrooidemonstratie“ in de stad
  • 2017 slaagde het bedrijf in lancering van „het Type van Voetschop Pop Omhooggaande Vloercontactdoos“

 

China Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

China Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1China Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : OEM & ODM

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Certificaten China Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Certificaten China Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Certificaten China Zhejiang Huagong Electric Co.,ltd Certificaten